Пн-Нд: 08:00-16:00
Пт: вихідний
Україна м.Харків
UA
  • EN
  • UA
  • RU
  • $
Мода на шкарпетки

Мода на шкарпетки

30.09.2018

Мода на шкарпетки

Напевно, ви подумаєте - що можна сказати про моду на шкарпетки? Цей елемент одягу завжди практично непомітний. І функція його проста – надавати відчуття тепла та зручності. Але чи це так насправді? У світі моди цьому маленькому елементу приділили належну увагу.

Ви знаєте, що ставлення у чоловіків і жінок до носків різне? Напевно ви помічали, що чоловіки воліють практичність, зручність та класику. У той час як жінки більше віддають перевагу яскравості, унікальності та незвичайності моделі. Але часи змінюються і навіть чоловіки, особливо молодого віку, нині яскраві та незвичайні шкарпетки.

Раніше кольори були переважно такими: чорні, сірі, білі та бежеві. Причому темні відтінки найчастіше носилися зимою та восени, а світлі були переважно у теплішу годину. Зараз же різноманітність кольорів, малюнків та принтів просто неймовірна! І чим незвичайніше, цікавіше шкарпетки – тим вони крутіше виглядають!

Якщо раніше незвичайні шкарпетки було прийнято ховати під одяг, то зараз модно навпаки показувати їх! Вибираючи шкарпетки, довгі гетри чи гольфи, ви ще більше надаєте особливість своєму образу! Купити шкарпетки оптом та в роздріб ви можете у нашому магазині Optovik! Завжди залишайтесь на стилі та в гармонії з собою та своїм чином!

У нашому магазині ви можете підібрати собі шкарпетки різної моделі, кольору та розміру. У нас низькі ціни та гарна якість.