Пн-Нд: 08:00-16:00
Пт: вихідний
Україна м.Харків
UA
  • EN
  • UA
  • RU
  • $
Які ж модні окуляри навесні - влітку 2018-2019?

Які ж модні окуляри навесні - влітку 2018-2019?

14.05.2018

Який найнеобхідніший аксесуар навесні та влітку? Коли сонце вже світить яскраво і стає дуже тепло. Звичайно ж, це сонцезахисні окуляри!

І це не тільки данина моді, про яку йтиметься далі. Але та турбота про ваше здоров'я! Чи знаєте ви, як важливо захищати свої очі від ультрафіолетового випромінювання? Так ваш зір збережеться на роки! Ну і, звісно, цей аксесуар, безсумнівно, прикрасить вас і додасть родзинку усьому вашому образу. Купити сонцезахисні окуляри Харків можна в нашому інтернет-магазині за доступними цінами.

У нашому магазині представлені і чоловічі, і жіночі, і дитячі моделі окулярів. Виконані вони із різних матеріалів. Ви можете підібрати окуляри з поляризацією та без. А головне, у нас широкий вибір, і ви точно підберете собі ті окуляри, які підійдуть вам за формою обличчя та будуть модними! Підбирайте окуляри також під свій стиль і гардероб, тоді образ вийде вдалим! Які ж модні окуляри навесні - влітку 2018-2019? Безперечно, окуляри оверсайз зараз у тренді! Також ви можете підібрати собі круглі окуляри або авіатори. «Котяче око» – класика, яка у тренді завжди. Зараз дуже популярні звужені окуляри та окуляри незвичайної форми та забарвлення. Наприклад, рожеве, жовте скло чи пластик.

Також ви можете підібрати собі окуляри в грубій та товстій оправі, яка привертатиме додаткову увагу. Або круглі окуляри з дзеркальним товстим склом. Але будьте певні, що вони йдуть вам. Якщо у вас невеликі пропорції особи, можливо, такі окуляри будуть виглядати на вас грубувато. Вибирайте окуляри під свій стиль та риси обличчя, і ви точно не помилитеся! І завжди залишатиметеся в тренді!