Пн-Нд: 08:00-16:00
Пт: вихідний
Україна м.Харків
UA
  • EN
  • UA
  • RU
  • $
Які чоловічі шапки будуть актуальні восени – взимку 2019.

Які чоловічі шапки будуть актуальні восени – взимку 2019.

28.08.2018

З настанням прохолодної погоди багато хто починає замислюватися над покупкою нової шапки та шарфу. Адже так важливо підтримувати своє здоров'я та гарне самопочуття. Не тільки жінки, як ми звикли думати, цікавитися модою. А аж ніяк, чоловіки ще модники. І вони також хочуть слідувати трендам і виглядати стильно. Тому сьогоднішня наша стаття є саме для чоловіків. Давайте подивись, які чоловічі шапки будуть актуальні восени – зимою 2019.

< Цього сезону міцно зайняли свої позиції чоловічі шапки з лаконічним дизайном і без різноманітності різних деталей. Вони можуть бути з написами, великими та дрібними. Колірна гама  - практична (чорний, сірий, темно – синій, білі кольори). Але яскраві також будуть на пику популярності. Якщо ви любите виглядати яскраво – обов'язково беріть шапку непростого кольору, пограйте з відтінками. Молодіжна модна шапка з об'ємом потилиці. Зверніть на неї увагу.

Вибирайте моделі із трикотажу, які будуть повторювати форму голови. Кольори також можуть бути будь-які. Прикраси можуть бути у вигляді фактурних фігур та написів. Якщо ви хочете підібрати собі в'язану модель, вона також буде популярна. Особливо якщо брати шапку із помпоном. Всі ці та інші чоловічі моделі ви знайдете у нашому інтернет-магазині Optovik.

Підбирайте шапку разом із шарфом та рукавичками. Це заощадить вам годину на пошуки та побор. А також у нашому магазині купувати набори набагато вигідніше. І ми завжди вам підкажемо наявності квітів. та їх актуальну ціну.