Пн-Нд: 08:00-16:00
Пт: вихідний
Україна м.Харків
вул. Академіка Павлова, 165
UA
  • EN
  • UA
  • RU
  • $
Які колготи бувають?

Які колготи бувають?

30.09.2018

Які бувають колготи?

У попередніх статтях ми з вами докладно розглядали моду на таку, здавалося б непоказну деталь гардеробу, як шкарпетки. І в результаті виявилося, що зараз носки також є важливою частиною гардеробу, як і інші його елементи. Зараз особливо красиво, коли шкарпетки незвичайної довжини мають цікаві принти. А якщо вони виглядають з-під одягу і гармонійно поєднуються з рештою, то це взагалі вважається дуже стильним.

А як справи з колготами? Чи є на цей істинно унікальний жіночий елемент одягу якісь тренді? А справді виявляється, що й колготки мають свою моду. Наприклад, чорні капронові колготки прикрашені горохом, лініями, візерунками – чудово поєднуються із сукнями та спідницями. Також увага приділяється і квітам - у тренді колір капучіно та мокко. Бежевий та чорний – вічна класика. Купити колготи у Харкові і бути найстильнішою цього сезону ви можете у нашому магазині Optovik. У нашому асортименті є різні кольори, фасони (висока, низька посада, зі швом та безшовні колготки) та візерунки. Ви точно підберете ті, що вам подобаються! Правильно підібрані за розміром колготки не тиснуть вам, вони будуть красиво облягати ваші ніжки і робити їх візуально стрункими. А якщо колготи виконані ще й з якісного матеріалу, що від них нічого не буде свербити і відфарбовуватися. І у них вам буде дуже комфортно!

Тільки якісні, зручні та красиві колготки є у нашому магазині! Підбирайте собі ваш улюблений колір і вперед підкорювати цю осінню своєю красою!