Пн-Нд: 08:00-16:00
Пт: вихідний
Україна м.Харків
UA
  • EN
  • UA
  • RU
  • $
Як же зробити так, щоб дитина сама захотіла носити шапку?

Як же зробити так, щоб дитина сама захотіла носити шапку?

28.08.2018

Як часто діти відмовляються носити шапки і всіляко протестують проти цього. Але є один невеликий секрет для батьків, як зробити так, щоб ваші дітки носили шапку, шарф та рукавички із задоволенням. А напередодні осені та наближається холодів, ця тема є найбільш актуальною.

Як же зробити так, щоб дитина сама захотіла носити шапку?

По-перше, вибирайте її разом з ним. Хай він подивись на шапку та вибере ту, яка вам сподобається. Якщо у вас немає можливості вибрати шапку та шарф разом з малюком, то просто підберіть ту модель, на якій будуть зображені улюблені герої вашої дитини. Повірте, це точно спрацює.

По-іншому, зверніть увагу з чого пошита дитяча шапка. Що за матеріал усередині? Якщо він натуральний і в ньому дитина не потіє, йому комфортно і від цієї шапки нічого не свербити, то і малюк з радістю її одягне. Матеріал повинен бути обов'язково натуральним та бажано гіпоалергенним. Вибирайте шапку за сезоном. Не потрібно вибирати дуже теплу шапку для осіннього періоду, дитина в ній потітиме і відмовлятиметься її носити.

У нашому магазині OPTOVIK є багато красивих дитячих шапочок. З різними мультяшними героями та героями з ігор. Ви можете підібрати шапочку під вік вашої дитини, всі розміри вказані на нашому сайті, тому це легко зробити. Ви можете підбирати шапочку разом. з шарфом і це значно полегшити вам вибір та зекономити гроші. Ми завжди раді вам підказати, чи є в наявності набір і в яких кольорах. Нехай ваша дитина носити шапку в радість та задоволення! І ви не переживатимете за його здоров'я.