Пн-Нд: 08:00-16:00
Пт: вихідний
Україна м.Харків
UA
  • EN
  • UA
  • RU
  • $
Що ж зараз модно носити осінь – зима 2019?

Що ж зараз модно носити осінь – зима 2019?

30.09.2018

Що ж зараз модно носити осінь – зима 2019?

До осінніх холодів потрібно ґрунтовно підготуватися. Зараз уже у тренді одягатися тепло, затишно та комфортно. І зовсім не можна "забивати" на своє здоров'я і ходити в холодну погоду без головного убору та шарфу. А наявність шарфа, мабуть, ще навіть більший тренд, ніж шапка. Але чому б не підібрати ці два аксесуари у комплекті? І ви виглядатимете стильно. А головне вам буде тепло!

Як завжди, модні тенденції диктують нам новинки. На модних показах було помічено багато жіночих кепі, капелюхів з бортами, в'язаних шапок та шарфів. Що ж до чоловічої моди, то тут все лаконічніше. Для чоловіків шапка має бути з трикотажу, з мінімумом деталей. Досить цінуватися високо ручна робота. Шапка може повторювати форму голови або бути з додатковим об'ємом на затишку – так звана модель біні. Можна також придбати собі шапку з помпонами або в'язану, що також є у тренді. Підбирайте собі шапки з відворотами або так званою "англійською" резинкою. Але беріть її тільки в тому випадку, якщо повністю впевнені, що вона вам личить.

З дівчатами трохи складніше. Основні кольори цього сезону - яскраві, такі як кораловий, малиновий, смарагдовий та оранжевий. У пошані в'язані шапки, біні і з великими візерунками. Чудово виглядають і шапочки ніжних пастельних та пудрових відтінків. Якщо ви впевнені в тому, що берете вам личити - сміливо беріть його! Цей елемент французької моди особливо надає шарму загальному стилю. ви можете у нашого магазині Optovik.